A mesterkélt civilizáció forradalma

2025. május 13-14. Siófok, Hotel Azúr

Ismertetők

Digital-Media Hungary - Az üzleti konferencia!
I.  Előszó, és a konferecia íve, filozófiája

azt követően: 
II. A konferencia előzetes programismertetője. 

I. Előszó: 

A konferencia 
-nem rövid- ismertetője, de előbb egy kicsi emlékeztető: 
Az előző három konferenciánk folytatásaként szervezzük az idei konferenciát. 
 I.   2022. októbere:  A paradicsom másik oldala.       A teremtés
II.   2023. április:      Magunknak teremtett világok    Amit mi emberek teremtettünk 
III.  2023. október:    Minket a fikciók tartanak össze Bemutatjuk az embert. 

...És most: A mesterkélt civilizáció forradalma! Lássuk a jövőt!
Megjegyzés: nem kell megijedni, az eddigi részek is önálló egységet képeznek, nem összefüggő epizódok

A 2024-es Digital-Media Hungary kreatívjának és szellemiségének ismertetője:

A kép háttere tudom, elsőre borúsnak látszódhat. Egy szimbólum, amely az ismeretlenségtől való félelem, a káosz és a rend párharcát hivatott jelképezni.
Félünk az ismeretlentől, furcsán nézünk az úttörőkre, és minden haladást segítő változásra gyakran az első reakciónk - ahelyett, hogy elgondolkodnánk - a "NEM", vagy az "Á, ez hülyeség!"
A vallások visszaszorulása, a tömegmédia szilánkosodása, a társadalom buborékosodása, a gyorsulás és a versenyfutás a gyorsuló idővel, millió feladatott ad a társadalomnak, a vezetőiknek, a versenypiacnak, az egyénnek. A világ túl gyorsan változik ahhoz, hogy bármit is megélhessünk. Túl gyorsan ahhoz, hogy ez az átalakulás pl. ne terhelje a lelkünket, ami előbb félelmet kelt, majd szélsőséges esetben akár nihilizmushoz is vezethet. Hogyan tanítsuk meg a lét három legfontossabb készségére az embert: az idő és a sebesség (gyorsulás) kezelésére, és arra, hogy törekedjünk nyitottak lenni a világra? A legnagyobb bátorság valóban ahhoz kell, hogy saját megkövesedett tradícióinktól és elméleteinktől el tudjunk távolodni. (Drága öreg kételkedés, tégy magadévá!)
A fejlesztők, az úttörők, az elhivatott innovátorok gyakran élnek kritikával a világgal szemben, ezért szeretnének javítani, és ezért gondolják borúsnak, vagy borúsabbnak a világot a kelleténél. Nem feltétlenül a piaci érdekeik vezérlik őket, mint inkább az elhivatottságuk.
Tanultak, jövőbe látók, kreatívok, bátrak, és viselik az „úttörőséggel járó" kellemetlen, néha degradáló és lenéző tekinteteket, szituációkat. Ki vagy te kritizáló, hogy lenézd az újítókat?! (Ellentétben a másolókkal, akik gyors üzleti érdekeik miatt csak lekoppintják mások szellemi termékét, és gyakran rosszul is alkalmazzák. Véleményem szerint ezek sok esetben csak egyszerűen ellopják -lásd még tolvajok- mások szellemi termékét).
Az úttörök a világon szeretnének javítani, ha már az ember gyakran annyira "Pató Pál úr", hogy gyakran csupán a sokkból ért, ami lehet bármi. Ilyen sokk lehet az a bizonyos utolsó csepp a pohárban, amit a közvetlenül vizsgáló nem is ért, mert nem helyezkedik az esettől elég távol ahhoz, hogy az egészet szemlélje. Az ilyen emberek szokták mondani: "erre a kis dologra milyen durván reagált, pedig a múltkor egy nagyobb ügyre nem hisztizett".
Ne feledjük, minden összefügg és összeadódik, majd betelik. Segítségül kell hívnunk a történelmet és a filozófiát, amelyekre épp úgy szüksége van az embernek, a társadalomnak és a gazdaságnak, mint a másik felének. Egyszóval mindenkinek szüksége van a másikra, ha tetszik, ha nem. (Ez itt a reklám helye: Regisztráció itt klikk!)

Nehéz, komoly témák lesznek, de egyben szórakoztatóan igyekszünk előadni az idei Digital-Media Hungary üzleti konferencia és produkció programjait.
Kérem olvassa tovább:
Magyarázat a mottónk szavairól:
– Mesterkélt: … egy világban élünk. Még nem létezik mesterséges intelligencia, azonban mesterkélt világ már annál inkább.
Mindenki mindig jól van. Mást mutatunk magunkról, a helyzetünkről és a piacunkról. Sokan csak alibiznek, pipálnak. “Jelen vannak”, olyan mintha áldoznának a tudás megszerzésének, és valós teljesítményt szajkóznak.
Mázas az egész valóságunk. Mint a hagyma, csak győzzük a rétegeket lefejteni….
Mesterkéltnek lenni? Mi visz rá bennünket? Persze a végén minden összeadódik.
Ennél cinikusabban már nem is tudnám kifejezni magam: "csak egy dologban lehetsz biztos, hogy az nem igaz, amit látsz, de minden más elképzelhető”
Tudjuk, hogy változik a világ. Látjuk, hogy a külföldi webshop gyorsabb, hogy jó lenne külföldön is kereskedni, terjeszkedni, de közben viszik ki hazánkból például a globálisok a központokat, a pénzünket. Ha ez így megy tovább, az egyre lejjebb kerülő „hibahatár" alól sosem törhetünk ki, de megoldásként akkor legalább próbáljunk meg a mérleg nyelve lenni!
Civilizáció: Az emberi kreativitás, az alkalmazkodó képesség, írástudás hatásai, a társadalomba rendeződés, a kereskedelem és a gazdaságok kialakulása nem csak történelem, hanem egy állandóan -jelenleg is- alakuló, hömpölygő folyamat, amely a változást, haladást és időnként a fejlődést is hozza magával. 
    Az elválaszthatatlan páros! Nincs meg a kultúra (civilizáció) a gazdaságok, a versenypiacok szereplőinek támogatása nélkül, de a gazdaság, a versenypiac sem fejlődhet, haladhat, a filozófia, a stratégiai gondolkodás nélkül.
A gazdaság és a társadalom minden szintjén ápolnunk kell a kreativitást, hogy “aktuális civilizációnkban” a méltó, vagyis a megfelelő helyett kapja.
Ezért nem értek egyet senkivel, aki a másolást bocsánatos bűnnek tartja. Arról nem is beszélve, ha azt írja: “Másolni lehet, ha az arra érdemes”. Milyen alapon ítélkezik, aki ezt írja? Hát ez valahogy hajaz a mottónk első szavára: mesterkélt.
Forradalom: A forradalom kifejezés itt inkább egy fricska, amely cinikus és talán sajnos, az emberi hozzáállást illetően időnként szkeptikus (link).
A forradalom sosem kopogtat, csak simán berúgja az ajtót.
A változás folyamatos, de nem annyira gyors, hogy azt forradalminak nevezhessük.
Ahogy a gyerekre mondjuk: "Úristen! Mekkorát nőtt ez a gyerek (pedig 20 éve látjuk nap mint nap)!
A társadalom nagy része nem figyel. Azért ignorál szinte minden innovációt, hogy ne kelljen attól tartania, hogy elveszti húgy-meleg kényelmét. A változás egy ilyen társadalom számára félelmetes, nem mer szembe nézni vele. Ha pedig valaki nem figyeli a lassú változásokat, akkor számára minden nagyobb mérföldkő forradalomnak számít. Ijesztő, azonnali, meleg-ágyból-kirángató, drámai fordulat. Pató Pál Úrnak egy csiga irányváltása is forradalom.
Így szeretném érzékeltetni, hogy a dolgok nem is változnak olyan gyorsan, hogy arra ne tudnánk a folyamatos holtig tartó tanulásunkkal, és aktivizálódásunkkal piacképesek maradni.
A haladás és a fejlődés a bölcsesség és a reakcióképesség harcaként szintetizálodhat bennünk.
A bölcs nyugodt, kiegyensúlyozott megfigyelő oldal, a reakcióképesség izgága, nyugtalan és nárcisztikus alkotó oldalával szemben. De van-e közös uniója a bölcsességnek és a reakcióképességnek? Kell, hogy legyen. A modern ember mesterkélt forradalmát - aka evolúció - az nyeri, aki mindkettőre egyszerre képes. 

Erről jut az eszembe: Ha az AI egy szereplő lenne egy színdarabban, egy naivista szolgalelkű karaktert látnánk, aki gazdája kegyeiért hazudni is képes. Vannak értékei, de azokat még maga sem ismeri pontosan. Mindeközben, nem az ő jövője a kérdés,hanem az őt megalkotó emberé. 
A konferencia kreatívján szereplő motívumok, és személyek választásáról: 
Háttér: Borús felhő, közül kisüt a nap. 
(A képet az ötletem alapján Kolozsi István vezetésével az FPS grafikusa és propmolója készítette el. Ezúton is köszönöm nekik) 
– LeviathanAz őskígyó. A kígyó rengeteg dolognak jelképe, az egyik legősibb szimbólum. Például lehet a bölcsességé, az újjászületéssé, a gyógyításé, de lehet a rontásé, a csábításé és még sorolhatnánk mi minden jelentésnek, képzelgésnek hordozója.
Itt és most a tudás, a kikerülhetetlen haladás, a káosz (ismeretlenség, és szervezetlenség) és a rend a megtestesítője.
Az ember feltalálja a technikát és technológiát, amitől aztán el kezd félni. Gőzgép, autó, mesterséges intelligencia stb.
Hobbes filozófiája szerint – nagyon leegyszerűsítve – a Leviathan tehát a társadalom megtestesítője és irányítója, a káosz és  rend hömpölygő, egymásba fonódó, de feszült kapcsolatát is szimbolizálja.
Két gyors kérdés, amely egyúttal utal a filozófia és a gazdaság elválaszthatatlanságára, és szorosan kapcsolódik a jövőkutatáshoz, vagyis kapcsolódik a jelenhez:
– Vajon vezethet-e káoszhoz az internet nyújtotta korlátlan szabadság?
– Miért tudja a társadalmilag egyre szélesedő "egyenlőség" csorbítani a társadalom tagjainak szabadságát? 
Azért bőven lesznek még kérdések, de majd a konferencián feltesszük és kibeszéljük.  
– Hammurapi (i.e. 18. század):
Babilon város királya, az Óbabilóni Birodalom megalapítója (i.e. 1128)
Az első birodalomalapító, aki az isteni törvényeket megfogalmazta és kőtáblába vésette.  
– Johannes Gutenberg (1400-1468):
Német feltaláló, aki a nyomdagép feltalálásával lehetővé tette, hogy az információ, vagyis az írott tartalom -szinte- bárki számára elérhetővé váljon. (Bw.: Mit adott az írás az emberiségnek? Mit adott az olvasás, és mit a 10 mp hosszúságú videók?)
– James Watt (1736-1819):
A “teljesítmény” feltalálója. Gőzgép ”innovátor”.          
– Henry Ford (1863-1947):
A fogyasztói társadalom kiszolgálásához nélkülözhetetlen futószalag feltalálója, a tömegtermelés úttörője.
– Nikola Tesla (1856-1943)
Az indukció (mágneses erőtér), a vezetéknélküli híradástechnika, vagyis a rádió feltalálója
– Steve Jobs (1955-2011):
Talán senkinek nem kell bemutatnom. Ő az a személy, aki a tenyerünkbe helyezte a világot, és megalapozta egy új típusú kultúra kialakulását.  
A konferenciát - Goethe Faustja alapján - három irányból vizsgáljuk: Az Igazgató( a kereskedelem/piac), a Költő ( a tudomány és filozófia, az utókor foglalkoztatja) és a Komédiás (az ember, és a társadalom, a jelen foglalkoztatja): Ember, társadalom, filozófia, gazdaság, piacok, műveltségek = Civilizáció (ember, kultúra, kereskedelem)
   Korunk létfilozófiája: az idő és a sebesség.
(Kis ki- vagyis hazabeszélésKérlek szépen olvasd el a tavalyi szabadversem aktuális verzióját itt: KLIKK IDE)

II. Tematikus termeink, előzetese: 
I. nap
Plenáris: Artificial awakening 
– Soha nem késő elkezdeni, mindig korán van elengedni....
– ...és ma szembe nézünk a valósággal, és megoldásokat keresünk.
– Ember, társadalom, gazdaság, kereskedelem, filozófia és ideák
– Lét és sebesség: hajsza az idővel 
– A mesterkélt civilizáció forradalma: miért van egymásra utalva a filozófia és a gazdaság?
– Az újítást, a fejlődést, a haladást mindenki szereti, de kevesen akarják. Valójában majd mindenki fél újítani, miközben engedi, hogy hídjainak pillérei alól a globálisok elvigyék a tartóköveket. Lehetnek ellen lépések, de félünk, hogy ama esti vacsora elmaradhat. 
– Mi lesz a következő "bunzisztor"? KLIKK 
– Research Hungary: Kinek mivel telik a 24 órája?

Versenypiac: Business Intelligence 
– Future of Hungary
– Kapitalizmus? Valóban csupán egy epizód lesz az emberiség történetében?
                    A kapitalizmus kialakulása és önsorsrontó viselkedése. Hogyan kezeljük?
– Human Hungary - Ember és cégvezetés
– Az érdek, az érzelem, az etika és a pénz (közbeszól)
– Logika és érzelem
– Versenypiaci stratégiák a gyakorlatban
– A versenypiaci aktivitások az érdekekről szólnak, nem feltétlen a rosszindulatról. 
– Kisstílű és nagyvonalú üzletemberek. 
– Mi lesz az internation munkavállalók jogaival kötelességeivel.
– Ember- és cégvezetési dilemmák 2024. 

Új marketing: A változást látni nem kell félnetek.
– Elérés helyett befolyásolás?
– Meddig lehet a tartalomfogyasztó csak egy statisztikai szám?
– A sales marketing megöli a márkát?  
– A marketing kultúrája és lelkiismerete: Vizsgáljuk meg a 2x 3-as viszonyait: 
                      Ember, hirdető, média, valamint kultúra, piac(kereskedelem), megélhetés 
– A kreativitás főnix madara: Eredeti és másolt ötletek életképessége a versenypiacon.
   Az ördög fingja: avagy ki mindenki álmodik arról, hogy majd milyen ügyes ötlettolvaj lesz?
– Mikor ér el egy reklámszpot minőségileg olyan minőséget, hogy akár a reklámblokkon kívül is meg akarjuk nézni? 
– Zaj van, babám? Te, hogy látod? A tömegmédia és a tömeges média egymásrautaltsága
– A figyelem új útjai. Merre szivároghat el a figyelem a tömegmédiából? 
– Valóban elérhetek 7 millió embert a média érintése nélkül? 
– Hol lehet előnye a tömeg médiának a tömeges médiával szemben? (Kutató figyelmeteket a kereskedelem irányába vessétek) 
– Mit tehetünk, mint hazai tartalomgyártók azért, hogy a hirdető NE, a hagyományos médiatartalom mentes- globálisoknál hirdessen?
– Meddig lehet a tartalomfogyasztó csak egy statisztikai szám?
– Mikor merjük elengedni a "reach"-et mint fő KPI? 
– Mit állíthatok szembe a reach-csel? Ki dönti, döntheti el, hogy mi kell a hirdetőnek?

– GDP és reklámárak aránya a nagyvilágban.
– A vállalati bevételek, a GDP és a reklámköltések egymásra hatásának vizsgálata.
Mindennek ára van! Mire lesz elegendő: az áremelés ára?
– Mennyit költsünk reklámra?

– A nem digitális kampányok helye a digitálissá vált környezetben. 
– Mit jelent a Connected TV? Milyen előnyei és fogyatékosságai vannak? (Mindenkit megkapsztól, a célcsoportkiválasztásig)
– ADS CTV. Honnan veszi el a CTV a bevételeket? Mikor lesz hatása? 
– Mennyire kiforrott az értékesítéshez? (ár, kiszolgálás, terjesztés)
– Médiatervezés 2024. (Hagyományostól a tolakodókig)

Sportmarketing Hungary! 2024. Nyakig leszünk a sportban!
     - Hol helyezkedik el a sport a figyelemgazdaságban?
     - Milyenek a sportmédiát fogyasztók attitűdjei, amire a média és a hirdetők támaszkodhatnak?   
     - Miért jó a hirdetőnek a sport?
     - Miért jó a tévé, a sajtó mellett a podcastereknek és a Youtoubereknek a sporttal foglalkoznia?
     - Mit tudnak nyújtani a különböző médiumtípusok a hirdetőknek, amikor a sportot viszgálják? 
     - Lehet-e valós veszély a hagyományos médiának az újgenerációs médiumok? 

– Az online videóhirdetések tündöklése és növekedési potenciája.
      - Videóhirdetés az ondemand médiában  
      
- Mikortól ér el egy reklámszpot olyan minőséget olyan, hogy akár a reklámblokkon kívül is meg akarjuk nézni?
      - Hogyan épüljön fel ideális reklámszpot mikor hol érdemes leadni? (Tartalom, szerkesztés, műfaj, terjesztés)  

      - Mennyit hirdetési költséget lehet spórolni egy tökéletes reklámszpottal? 

      - Mivel tud többet és kevesebbet más hirdetéstípusnál? (VS sorozat)
      - Hova helyezzük el? Házon belül, kívül, önmagában?

      - Kinek éri meg, és kinek nem online videóhirdetést készíteni? (tévé, vs. social media) 
      - Miért kéne látni az egyes szakmáknak, például a kreatívoknak a másik szakmák, például médiatervezők üzleti érdekeit és mozgatórugóit? 
      - Miért nem ördögtől való, ha egy sales house nem csak üzleti alapon értékesíti ügyfele a média felületeit, de bele is lát, mondjuk a nézők attitűdjeibe is?
– Sales Hungary!
– Mit adhatunk el ma, és mit adhatunk el 10 év múlva?
– Elvernek a botok? MI az értékesítésben.
– Attitűdök és vásárlási szokások a különböző médiatípusok fogyasztóinál.
– Megvesznek, vagy megosztanak? 
– Algoritmus simogató a kereskedelemben
– Embertelen kereskedelem - 

Media Hungary  – A változást meglátni nem kell félnetek.

Tévé, rádió, print, online lapok, podcastok, vodcast, OTT, egyéb videómegosztók, social media edm, OOH-  
– Hány óra médiafogyasztás fér be egy ember napjába? Adjuk össze a lineáris és a párhuzamos fogyasztásokat. Mi lesz erre a figyelemgazdaság válasza? 
– Média a társadalomért, a gazdaságért és a kultúráért. 
– A hír TikTokon érkezik? Honnan veszik a híreket, honnan tájékozódnak az emberek?
– Tudjuk-e, hogy valójában melyik média befolyásol igazán? Az elmúlt hónapok eseményei erősen megosztotta a megosztó-média. 
– Vegyük sorba kik is gyártanak médiatartalmat mostanság.
– Hogyan teheti nélkülözhetetlenné magát a média a médiafogyasztók számára?
– Merre tovább magazin piac? A kiadók tervei a magazínok jövőjéről. 
– Valójában tudtuk, most mégis rácsodálkozunk: tényleg kiürülhet a globálisok miatt a média értelmezése?
– Miért van szükségünk a hagyományos médiára?   (Tévé, Rádió, Sajtó (online is))
– A hagyományos média kultúrateremtő és közvetítő szerepe. 
– A televíziózás köszöni jól van, már akadt is egy új barátja a streaming!
– Mit tehetünk, mint hazai tartalomgyártók, azért, hogy a hirdető NE, a hagyományos médiatartalom mentes globálisoknál hirdessen? 
– Hogyan nyerheti meg a nonlineáris média az újmédiával szembeni csatáját?
– Miért kell saját megrendelőink piacát építenünk?
– Bújjunk ki a globálisok halálos öleléséből!  
– Mit ad, és mit vesz el az ún. retail média a hagyományos médiától? 
 
Mesterséges intelligencia a versenypiaci körülmények között. 
– A mesterséges intelligencia nem gondolatolvasó
– A mesterséges intelligencia felhasználói szemel
– Kik lehetnek korunk főpapjai? Avagy ki képes látni a jövőt?
– Hogyan legyünk futurológusok, vízionáriusok?
– A metaverzum, volt és lesz? Mi van vele?

Content&Communication Hungary: 
– Az unalom TikTokon érkezik.
– Research Hungary: a média befolyásolási képessége 5 éve ma, és holnap?
– Research Hungary: Tudjuk-e, hogy valójában melyik média befolyásol? 
– Kultúrát amagyar médiába!
– Legyen amagyar kultúra valós közvetítője a magyar média, és ne a GOOGLE, vagy a Youtube!  
– Hogyan lehet a tartalomgyártáshoz a néző attitűdjeivel számolni?  
– Keress új célcsoportot és adj neki hasznosat!  
– Gondolatkísérlet? Mi történne, ha megszűnne a hagyományos média? 
– Létezhet Artificial Communication? 
– Szórakozom, tehát vagyok.
– Szórakoztató tartalmak kultúrája a hagyományos és az újmédia környezetben
– Cirkusz az egész világ, bohóckodik benne, minden férfi és nő! (Bocs Willi)

II. nap
A mesterkélt ember intelligenciája, a digitális kor reneszánsz embere

– Ember és csoportvezetés (kezdetektől a fenntartásig)

Mesterséges intelligencia a gyakorlatban  

PodcastFestival! Az interaktív média. Podcastok, Vodcastok, és a retail media térnyerése
A non-lineáris média térhódítása


Influencer képző és personal-brand építő

Carmarketing. (Nem csak autósoknak, de mindenkinek, akik nagyértékű vagyontárgy vásárlók)
"Manapság mindenki online végez “kutatómunkát”, ha valamit vásárolni akar. Ez az autóipar ügyfeleivel sincs másképp. Online keresgélnek márkák, tulajdonságok, funkciók stb. után. Mire eljutnak egy márkakereskedésig, (szinte) pontos képet kapnak arról, hogy mit szeretnének és mit nem szeretnének az adott jármű kapcsán. De hogyan juthat el a vevő a márkaboltig, ami márkaboltunkba, és váljék vásárlónkká, úgy, hogy észre se vegye, hogy az egész "vásárló terelés" a mi művünk: Car marketing és a láthatatlan kéz marketingje”

Retail media és a Fizetős tartalmak 
Data Hungary

- Adatoktól az algoritmusokig, automatizált megoldástól az emberig 
– Merre tart az analitikus CRM? Digitális marketing, kereskedelem, és digitális CRM kampánymenedzsment. 
– Elvernek a botok? 
– Post Cookie világ
– Szabályozás és etika
      – Digitális identitások kezelése – etikai, szabályozási oldal – Bizalom és átláthatóság – etikai, szabályozási oldal
      – Szabad vagy sem Google Analitycs használat? Helyzetkép bíróságok, hatóságok és az EU vonalán
      – Megfelelőségi stratégiák magyarországi digitális marketingesek számára
– A lokális szabályozások hatása a határokon átlépő kampányolásban
–  DSA és társai bevezetés utáni első tapasztalatok, tanulságok, magyar hatások, ha vannak 
Célunk a találkozás, az együtt gondolkodás, valamint lehetőség teremtése egymás meghallgatására, inspirálódásra, új kapcsolatok építésére. 
Ne pazarold el a lehetőséget, amit egy jó kis válság a kezedbe ad! (Winston Churchill)

Ajánljuk figyelmükbe még:
Digital Hungary magazinunkat itt.
-A magazinunkban megjelenő interjúinkat itt.
Podcastjainkat itt: Podpad/Reboot Hungary csatorna
Kérjük, lépjen be Reboot Hungary csoportunkba a Facebookon! A csoporttagok 10% kedvezményt kapnak a mindenkori konferenciáink részvételi árából. 

Kérjük, iratkozzon fel YouTube csatornánkra itt!
A Digital Hungary Youtube csatornája. 
Központi itt
   Lejátszási listák itt:
 Reboot Hungary webinárium eddigi adásai
                                    Reboot Hungary podcastok
                                    Media-Digital Hungary előadásai 
                                    Internet Hungary előadásai


Kérlek iratkozz fel a Facebook Reboot Hungary csoportjára. A csoporttagok 10% kedvezményt kapnak a mindenkori konferenciáink részvételi árából.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Kollégák! Drága Barátaim! 


Sok szeretettel várom Önöket a 29. Digital-Media Hungary konferencián!

Tisztelettel: Csermely Ákos

 

A két napos konferencia során sok hazai és hétköznapi tapasztalaton keresztül, számos kutatási eredményt bemutatva próbálunk minél többet adni a kedves résztvevőinknek.

"Kedves Konferencialátogatóink! Kérjük, hogy a Digital-Media Hungary 2024 Konferencián - a fellépők érdekei alapján a helyszínensorán mozgókép-, vagy hangfelvételt ne készítsenek, illetve ezek sokszorosítása, közzététele szintén tilos.
A jogosulatlan felvétel készítése és közreadása személyiségi- és szerzői jogokat sért, ezért jogi következményeket vonhat maga után."

A Média Hungária konferenciairoda független rendezvényszervező cég:

– A Konferenciairoda tevékenysége kizárólag szakmai kérdések megvitatására, az edukációra irányul, valamint az újdonságok bemutatására az üzleti élet, a stratégia és az eszközök területén.
– Rendezvényein igyekszik minden üzleti/piaci oldalnak helyett biztosítani és találkozópontként is működni.
– Cégünk nem ügynökség vagy más kereskedelmi szolgáltató, amely a rendezvényein keresztül szervez ügyfeleket (így érdekében áll kizárni a konkurenseket és azok megoldásait.)
– A Media Hungary szervezőit a program összeállítása során kifejezetten a szakmaiság, és a teljességre - vagy legalábbis a sokrétűségre való törekvés vezérelte, s ezzel párhuzamosan igyekeztek elkerülni azt, hogy a politika belopakodjon az előadótermekbe, pártmérlegelések, politikai súlyozások mételyezzék meg az okos, tárgyszerű szakmai beszélgetéseket.

Kérünk mindenkit, hogy segítse ezt a szándékot, maradjon meg a rendezvény továbbra is a média, a netpolgárok, a piaci szereplők, ügynökségek, a hirdetők, a kereskedők, a gazdasági szereplők, üzletfejlesztők és az egész internet legfontosabb szakmaifórumának.

A konferencia programjában a fenti célkitűzésekhez illeszkedő előadások, fórumok, workshopok, szakmai kiállítások, valamint mesterkurzusok szerepelnek. 

A konferenciairoda szakmai lapja a digitalhungary.hu

Megtisztelő figyelmüket köszönve, üdvözlettel:                                                                                                          

Csermely Ákos

Látogatói etikettünket itt tekinthetik meg.

Jelentkezési feltételeinket itt tekinthetik meg.